6 Şubat 2015 Cuma

Çocuk Koltuğunun Yerleştirilmesi

Araçlar içinde seyahat eden çocuklar için çocuk koltuğu kullanılması ne kadar hayati bir gereklilik ise, çocuk koltuğunun doğru kullanılması da o kadar hayati bir konudur.
Çocukları için araç koltuğu edinen anne ve babalar, büyük çoğunlukla bu koltuğu yanlış kullanıyorlar. Araç koltuklarına doğru bağlanan çocukların, kazalarda %75 hiç zarar görmedikleri ve büyük kazalarda ise %67korundukları bilinen bir gerçektir. Fakat, çocuk koltuğunun araca yanlış yerleştirilmesi veya çocuğun çocuk koltuğuna yanlış ya da eksik bağlanması, bir kaza sırasında korumayı minimum seviyeye indirebilir. Bu da, çocuğun kaza sırasında çocuk koltuğundan hiç yararlanamaması sonucunu doğurur.
Çocuk koltuğunun doğru seçimi kadar doğru kullanımı da çok önemlidir. Bu konuda hem araç üreticisinin hem de çocuk koltuğu üreticisinin önerileri ile talimatları çok iyi anlaşılmalı, eksiksiz uygulanmalı, hangi nedenle olursa olsun taviz verilmemelidir.www.bebekavm.com.tr birbirinden güzel oto koltuklarını özel giiyatlarla ücretsiz karoyla satın alabilirsinizi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder